CARDIOLOGIE
Nicomedicul tau personal

Dr. Zeana Corneliu – Medic Primar Cardiologie

Dr. Grosu Corina Olimpia – Medic Primar Cardiologie

Servicii Cardiologie

Investigatii – Dr. Zeana Corneliu
Preturi
Consultatie cardiologie (inclusiv EKG) medic primar 275 lei
Control cardiologie (in maxim 30 zile de la consulatia initiala) medic primar 150 lei
Ecografie cardiaca medic primar 250 lei
EKG cu interpretare medic primar 100lei
Eliberare adeverinta medicala medic primar 50 lei
Holter TA + interpretare medic primar 250 lei
Interpretare Holter TA medic primar 100 lei
Intocmire referat medical medic primar 150 lei
Pachet consultatie + EKG + Ecografie cardiaca medic primar 395 lei
Pulsoximetrie medic primar 30 lei

Cardiologia este o specialitate medicală dedicată diagnosticului și tratamentului bolilor inimii și ale vaselor de sânge. Aceasta include gestionarea afecțiunilor precum bolile cardiace congenitale, ischemice, insuficiența cardiacă, valvulopatii, aritmii și bolile pericardului.

Simptomele precum durerea în piept, palpitațiile, oboseala, amețeala, tulburările de ritm cardiac, inflamațiile la nivelul gleznelor, mâinilor și abdomenului reprezintă semne ale unor posibile afecțiuni cardiace și necesită consultul unui medic cardiolog.

Pacienții cu factori de risc crescut pentru boli cardiovasculare, cum ar fi obezitatea, diabetul, hipercolesterolemia sau hipertensiunea arterială, ar trebui să beneficieze de consultații regulate la cardiolog pentru evaluarea stării lor de sănătate cardiovasculară.

Este recomandat ca persoanele cu istoric familial de boli cardiovasculare, simptome sugestive pentru afecțiuni cardiace sau cei expuși unor factori de risc să efectueze un consult cardiologic preventiv cel puțin o dată pe an.

Ai grijă de inima ta și asigură-te că beneficiezi de consulturi regulate la cardiolog pentru menținerea sănătății cardiovasculare!

Dr. Zeana Corneliu – Medic Primar Cardiologie, competență ecografie cardiacă, oferă consultații și tratamente pacienților cu plată directă doar in sediul Nicomed Armoniei.

Dr. Grosu Corina Olimpia – Medic Primar Cardiologie, competență ecografie cardiacă,oferă consultații și tratamente pacienților cu plată directă doar in sediul Nicomed  Armoniei .

 

Programeaza-te


Servicii medicale:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii!