CARDIOLOGIE
Nicomedicul tau personal

Cardiologia este o specialitate medicala care are ca subiect de studiu bolile inimii și ale vaselor de sânge. Cardiologia cuprinde diagnosticul și tratamentul bolilor cardiace congenitale, bolii cardiace ischemice, insuficienței cardiace, valvulopatiilor, aritmiilor și al bolilor pericardului.

Durerea în piept, palpitațiile, oboseala, starea de slăbiciune,  amețeala, tulburări de ritm cardiac, inflamații în zona gleznelor, mâinilor și a abdomenului reprezinta o parte din simptomele pentru care trebuie să consultați medicul cardiolog.

Un risc crescut al apariției bolillor cardiovasculare il au pacienții care suferă de obezitate, diabet, hipercolesterolemie sau hipertensiune arterială.

Bolile cardiovasculare pot fi asimptomatice sau au manifestări reduse în fazele incipiente. Pacienții cu un istoric familial de boli cardiovasculare, care prezință simptome tipice afecțiunilor cardiace sau care au un stil de viață care ii predispune către patologia cardiacă, este indicat să facă anual un consult cardiologic preventiv.

Dr. Zeana Corneliu – Medic Primar Cardiologie, competență ecografie cardiacă, oferă consultații și tratamente pacienților cu plată directă doar in sediul Nicomed Armoniei.

 

Servicii

 

Investigatii
Preturi
Consultatie cardiologie ( inclusiv EKG ) medic specialist 200 lei
Control cardiologie ( in maxim 30 zile de la consulatia initiala ) medic specialist 120 lei
Ecografie cardiaca medic specialist 200 lei
EKG cu interpretare medic specialist 100lei
Eliberare adeverinta medicala medic specialist 50 lei
Holter TA medic specialist 150 lei
Interpretare Holter TA medic specialist 100 lei
Intocmire referat medical medic specialist 80 lei
Pachet consultatie + EKG + Ecografie cardiaca medic specialist 320 lei
Pulsoximetrie medic specialist3 30 lei

 

Programeaza-te


Servicii medicale:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii!