IMAGISTICA MEDICALA
Nicomedicul tau personal

Profesor Dr. Adrian Costache

Dr. Iorga Roxana Gabriela – Medic specialist ATI

SERVICII

PROGRAMEAZA-TE ACUM

Osteodensitometrie (DEXA)

Mamografie

Radiologie

Ecografie

Ecografia, o metodă non-invazivă utilizată în medicină, a devenit un instrument esențial în diagnosticarea și monitorizarea afecțiunilor diverse. Iată câteva dintre cele mai comune aplicații ale acestei tehnici:

Abdominală: Utilizată pentru examinarea organelor din zona abdomenului, cum ar fi ficatul, rinichii și pancreasul, pentru detectarea anormalităților precum pietrele la vezica biliară sau tumori hepatice.

Mamară: Folosită în detectarea precoce a anomaliilor la sân, fiind utilă mai ales în cazurile cu țesut mamar dens sau la pacientele tinere, evidențiind chisturi, tumori benigne sau maligne.

Transvaginală: Oferă o vizualizare detaliată a organelor reproductive feminine, cum ar fi ovarele și uterul, fiind utilă în diagnosticarea afecțiunilor precum chisturile ovariene sau endometrioza.

Cardiacă: Permite explorarea structurilor și funcției inimii, evidențiind anomalii precum valvele cardiace anormale și oferind informații despre funcția pompei cardiace.

Doppler: Utilizată pentru evaluarea fluxului sanguin în diferite părți ale corpului, fiind utilă în diagnosticarea bolilor vasculare și în monitorizarea fluxului sanguin către organele vitale.

Tiroidiană: Permite evaluarea glandei tiroide, detectând noduli, chisturi sau alte afecțiuni ale acesteia.

Părți Moi: Utilizată pentru vizualizarea mușchilor, tendoanelor și țesuturilor moi, identificând leziuni, tumori sau inflamații.

Articulațiilor: Folosită pentru examinarea articulațiilor, detectând afecțiuni precum artrita, leziuni sau inflamații.

Urmărirea Sarcinii: O metodă sigură pentru monitorizarea evoluției sarcinii, evidențiind starea și dezvoltarea fătului, placentă și lichid amniotic, fără a include morfologia.

Ecografia reprezintă o unealtă indispensabilă în medicină, oferind informații precise și non-invazive despre diversele structuri ale corpului, de la abdomen și până la organele reproductive și inimă.

Profesor Dr. Adrian Costache, responsabil national al competentei de echografie generala, coordonator al Centrului de formare in ultrasonografie al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, sef al Unitatii de ultrasonografie din cadrul Spitalului clinic “Dr. I.Cantacuzino” Bucuresti, lector al scolii europene de ultrasonografie Euroson School, expert international in domeniul ecografiei de parti moi (ecografie mamara, tiroidiana, scrotala, musculo-scheletala), expert in corelatii diagnostice eco-morfo-histologice (estimarea dg. anatomo-patologic prin criterii ecografice), experienta de 27 de ani in domeniul ecografiei si in domeniul formarii in ecografie.

Dr. Iorga Roxana Gabriela – Medic specialist ATI, competență ultrasonografie generală și ecocardiografie, oferă consultații și tratamente pacienților cu plată directă a doar in sediul Nicomed Armoniei.

 

 

           Investigatii Costache Adrian Preturi
Ecografie abdomen general medic primar Dr. Costache Adrian 400 lei
Ecografie BMF (buco-maxilo-faciala) (parotida, glande salivare submandibulare, chisturi, evaluarea litiazei salivare) medic primar Dr. Costache Adrian 400 lei
Ecografie cervicala (ganglioni, tumori, tulburari circulatorii) medic primar Dr. Costache Adrian 400 lei
Ecografie endo-vaginala medic primar Dr. Costache Adrian 400 lei
Ecografie mamara bilaterala medic primar Dr. Costache Adrian 400 lei
Ecografie mamara unilaterala medic primar Dr. Costache Adrian 250 lei
Ecografie musculo-scheletala medic primar Dr. Costache Adrian 400 lei
Ecografie oculara medic primar Dr. Costache Adrian 400 lei
Ecografie organ medic primar Dr. Costache Adrian 250 lei
Ecografie parti moi medic primar Dr. Costache Adrian 400 lei
Ecografie pelvina medic primar Dr. Costache Adrian 300 lei
Ecografie scrotala (testiculara) medic primar Dr. Costache Adrian 400 lei
Ecografie tiroida medic primar Dr. Costache Adrian 250 lei
   

 

 

 

Investigatii – Iorga Roxana Victoria Preturi
Ecografie abdomen general medic specialist 220 lei
Ecografie cardiaca medic specialist 220 lei
Ecografie mamara bilaterala medic specialist 220 lei
Ecografie mamara unilaterala medic specialist 150 lei
Ecografie tiroida medic specialist 180 lei

 

 

Programeaza-te


Servicii medicale:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii!