CHIRURGIE
Nicomedicul tau personal

Dr. Mokhtar Omar – Medic specialist Chirurgie Generală

PROGRAMEAZA-TE ACUM

CHIRURGIA GENERALĂ

Chirurgia generală este o ramură esențială a medicinei care se concentrează pe diagnosticul, tratamentul și gestionarea afecțiunilor chirurgicale dintr-o gamă largă de domenii. Această specialitate se ocupă în principal de intervenții chirurgicale asupra abdomenului și a țesuturilor moi, dar acoperă și alte afecțiuni chirurgicale care necesită abordări specializate.

În cadrul chirurgiei generale, medicii sunt instruiți să gestioneze traumatismele severe, cum ar fi leziunile abdominale sau toracice, și să efectueze intervenții chirurgicale complexe pentru afecțiuni vasculare, genitale, urologice, endocrine, neurochirurgicale și oncologice.

 
CHIRURGII GENERALIȘTI

Chirurgii generaliști sunt implicați în tratamentul apendicitei, colecistitei, herniilor, tumorilor abdominale și ale țesuturilor moi, precum și în gestionarea complicațiilor postoperatorii.

Acești specialiști sunt adesea chemați să intervină în situații de urgență, cum ar fi hemoragiile interne sau perforațiile intestinale, unde fiecare secundă contează pentru salvarea vieții pacientului. De asemenea, ei pot colabora strâns cu alte specialități chirurgicale și non-chirurgicale pentru a oferi îngrijire integrată și coordonată a pacienților cu afecțiuni complexe.

În plus, medicii chirurgi generaliști sunt adesea implicați în activități de prevenție și educație pentru promovarea sănătății și prevenirea afecțiunilor chirurgicale. Ei lucrează împreună cu pacienții pentru a identifica factorii de risc și a implementa strategii de prevenție, precum și pentru a oferi îndrumare și sprijin în gestionarea afecțiunilor cronice.

Chirurgia generală este o specialitate complexă și diversificată care joacă un rol crucial în furnizarea îngrijirii medicale pentru o varietate de afecțiuni chirurgicale. De la intervenții de urgență la intervenții programate, chirurgii generaliști sunt esențiali pentru menținerea sănătății și bunăstării pacienților.

Dr. Mokhtar Omar – Medic specialist Chirurgie Generală, oferă consultații și tratamente pacienților atât GRATUIT cu bilet de trimitere, cât și cu plată directă a consultației doar in sediul Nicomed Armoniei.

Dr. Ionescu Alina Angela – Medic Specialist Chirurgie Generală, oferă consultații și tratamente pacienților atât GRATUIT cu bilet de trimitere, cât și cu plată directă a consultației doar in sediul Nicomed Armoniei.

Dr. Iordache Mihai – Medic Specialist Chirurgie Generală, oferă consultații și tratamente pacienților cu plată directă a consultației doar in sediul Nicomed  Armoniei.

NicoMedicii noștri vă oferă o gamă variată de servicii de chirurgie generală, de la consultații, până la intervenții de mică chirurgie care nu necesită spitalizare.

Servicii CHIRURGIE

Investigatii – Mokhtar Omar
Preturi
Anestezie locala 60 lei
Consultatie chirurgie generala 245 lei
Control clinic postoperator 100 lei
Cura chirurgicala a varicelor membrelor inf. fara smulgere, cu anestezie locala (un singur membru) complexitate I 3,990 lei
Cura chirurgicala a varicelor membrelor inf. fara smulgere, cu anestezie locala (un singur membru) complexitate II 4,590 lei
Cura chirurgicala a varicelor membrelor inf. fara smulgere, cu anestezie locala (un singur membru) complexitate III 5,700 lei
Cura chirurgicala hernie inghinala clasica cu plasa 4,590 lei
Eliberare adeverinta medicala 50 lei
Excizie capusa 100 lei
Excizie chist sebaceu cu anestezie locala 550 lei
Excizie cicatrice cheloida 2,960 lei
Excizie formatiuni tumorale mai mari de 6 cm cu anestezie locala 900 lei
Excizie formatiuni tumorale mai mici de 6 cm cu anestezie locala 500 lei
Excizie partiala unghie incarnata cu anestezie locala 400 lei
Excizie totala unghie incarnata cu anestezie locala 500 lei
Extractie fire 90 lei
Interventii chirurgicale ambulator cu anestezie locala 950 lei
Intocmire referat 80 lei
Pansament complex 110 lei
Pansament simplu 90 lei
Sutura plaga cu anestezie locala 350 lei
Toaleta si pansat plaga 100 lei
Tratament chirurgical al abcesului tesuturilor moi 360 lei
Tratament chirurgical al fistulei pilonidal 3,9600 lei
Tratament chirurgical al granulomului de fir, post-operator 2,100 lei
Tratament escara (pansament debridare) 500 lei
Tratament granulom de fir simplu 110 lei
Tratament plagi tesuturi moi 90 lei
Tratament urgenta 300 lei

 

Programeaza-te


Servicii medicale:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii!