FISA AUTO
Nicomedicul tau personal

PROGRAMEAZA-TE ACUM

FISA MEDICALA PERMIS AUTO CATEGORIILE A SI B (GRUPA I)

PRET PROMOTIONAL LA DOAR 145 LEI

Fisa auto necesara in cazul obtinerii/reinnoirii permisului de conducere, presupune efectuarea unor examinari medicale multidisciplinare care au ca principal scop depistarea afectiunilor a caror evolutie cronica sau decompensare acuta pot influenta capacitatea candidatului de a conduce un autovehicul.

FISA MEDICALA PERMIS AUTO trebuie depusa in termen de 6 luni de la efectuarea analizelor medicale, acesta fiind intervalul de valabilitate a examinarilor medicale. Certificatul medical nu se elibereaza in cazul existentei unor tulburari grave, precum: abuz si dependenta de alcool, epilepsie, tulburari psihice majore, retard mental, alte afectiuni neurologice sau neuropsihice grave sau boli care afecteaza semnificativ vederea, auzul, locomotia etc. ( Ordinul 1162/2010).

Se vor efectua toate examinarile clinice necesare pe specialitati medicale, conform prevederilor legislative in vigoare (Medicina interna, ORL, Oftalmologie, Ortopedie/Chirurgie, Neurologie, Psihiatrie) in aceeasi zi!)

Certificatul medical permis auto va fi incheiat in aceeasi zi de catre medicul coordonator al clinicii si va avea stampila institutiei, autorizata de catre Directia de Sanatate Publica si Politia Rutiera, pacientul primind la finalul consultatiilor certificatul medical complet.

Toate formularele tip prevazute de lege, cu evaluarile medicale se gasesc la receptie, pacientii trebuind sa se prezinte cu urmatoarele documente:

– Buletin / Carte de identitate

– Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze daca pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie (OBLIGATORIU). Fara prezentarea adeverintei in clinica, nu vi se pot efectua cele sase consultatii, implicit nu vi se va elibera fisa medicala.

– Scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet tip I)

– Ochelari de vedere (daca e cazul).

TOATE INVESTIGATIILE INTR-O SINGURA LOCATIE-NICOMED ARMONIEI SI O SINGURA DEPLASARE!

PROGRAMEAZA-TE


Servicii medicale:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii!