PSIHIATRIE
Ai un prieten nicomedic

PROGRAMEAZA-TE ACUM

Psihiatria este o ramură a medicinei specializată în diagnosticare, tratament și prevenire în sănătatea mintală, inclusiv în tulburările cauzate de consumul de substanțe. Tulburările psihice pot afecta majoritatea aspectelor din viața unei persoane, cum ar fi: activitatea fizică, comportamentul, emoțiile, gândurile, percepția, relațiile interpersonale, sexualitatea, activitatea profesională și timpul liber. Aceste tulburări pot avea ca sursă o combinație de factori: biologici, psihologici și sociali.

Un psihiatru este absolvent al unei facultăți de medicină, având în plus încă patru ani de stagiu de specializare, este calificat în psihologie și în componentele sociale ale tulburărilor psihice, emoționale sau de comportament.

În evaluarea psihiatrică, medicul poate solicita o gamă completă de teste de laborator, care, combinate cu interviul clinic, oferă o imagine a stării fizice și psihice a unei persoane.

Educația acestuia, anii de pregătire clinică și experiența dobândită îl pregătesc să înțeleagă relația complexă dintre afecțiunile de ordin emoțional și cele de ordin fizic, să evalueze informațiile medicale și cele psihologice, și să lucreze alături de pacient în dezvoltarea unui plan de tratament.

Oamenii caută ajutor psihiatric fie în urma unor simptome acute precum atacul de panică, halucinații, gânduri de suicid sau pentru că “aud voci”, fie în urma unor probleme ce durează de mai mult timp, cum ar fi stări de tristețe, deznădejde sau anxietate. Aceste stări afectează viața de zi cu zi, creând senzația de lipsă de control asupra acesteia. În astfel de cazuri, cel care te poate sprijini în găsirea și urmarea unui tratament cu efecte favorabile este medicul psihiatru.

Dr. Pătru Maria LuizaMedic specialist Psihiatrie, oferă consultații și tratamente pacienților atât GRATUIT cu bilet de trimitere, cât și cu plată directă a consultației doar in sediul Nicomed Armoniei.

Servicii

 

Nr.

Denumire serviciu

 

Pret

1

Consultatie psihiatrie Dr Patru Maria

 

150

2

Control (reevaluare) psihiatrie Dr Patru Maria

 

100

3

Eliberare Certificat A5 psihiatrie Dr Patru Maria

 

70

4

Administrare tratament DEPOT

 

50

5

Alte documente psihiatrie Dr Patru Maria

 

150

 

Programeaza-te


Servicii medicale:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii!