Spălatură Auriculară la Domiciliu

 

Investigatii
Preturi
Spalatura auriculara – o ureche 150 lei
Spalatura auriculara – ambele urechi 250 lei

Program 24/24h

Tarifele sunt valabile pentru Bucuresti, serviciile prestate in judetul Ilfov implicand o taxa aditionala.

Telefon: 0731 338 515

Lista completa cu servicii medicale la domiciliu

Spălaturi Auriculare la Domiciliu cu Echipa Nicomed: Protecția Sănătății Auditive în Confortul Casei Tale

Spălaturile auriculare sunt esențiale pentru îngrijirea sănătății auditive și igienizarea urechilor. Igienizarea regulată previne acumularea de cerumen și ajută la evitarea simptomelor neplăcute precum mâncărimea și durerea, contribuind la menținerea acuității auditive. Pentru aceste necesități, Nicomed vine în întâmpinarea ta cu servicii profesionale de spălaturi auriculare la domiciliu, oferind o soluție convenabilă și eficientă pentru nevoile tale medicale.

Avantajele Spălaturilor Auriculare 

Optând pentru spălaturi auriculare la domiciliu cu Nicomed, pacienții se bucură de comoditatea și siguranța serviciilor medicale la domiciliu. Eliminarea cerumenului și a dopurilor de ceară se realizează rapid și eficient. Se folosesc metode non-invazive și confortabile.
Astfel, pacienții sunt tratați într-un mod cât mai puțin invaziv și confortabil. Acest tip de serviciu este ideal pentru cei care nu pot ajunge ușor la o clinică sau spital. Este potrivit și pentru cei care preferă confortul și intimitatea propriei locuințe. Prin oferirea de spălaturi auriculare la domiciliu, Nicomed aduce îngrijirea medicală direct în inima căminului tău. Facilităm astfel accesul la servicii medicale de calitate.

Îngrijire Profesională pentru Sănătatea Urechilor Tale

Dacă te confrunți cu simptome precum mâncărimea, durerea sau pierderea auzului, este esențial să consulți un specialist în vederea evaluării și tratării potențialelor probleme auditive.Echipa Nicomed, compusă din specialiști experimentați în domeniul ORL, îți stă la dispoziție pentru a oferi evaluarea și îndrumarea necesară pentru menținerea și îmbunătățirea sănătății urechilor tale.

Spălaturile auriculare la domiciliu cu Nicomed reprezintă o soluție ideală pentru cei care doresc să își protejeze și să își îngrijească sănătatea auditivă într-un mod confortabil. Cu ajutorul echipei noastre profesionale, poți beneficia de servicii medicale de înaltă calitate direct în confortul casei tale. Alege să îți protejezi și să îți îmbunătățești sănătatea urechilor cu Nicomed și bucură-te de o audiere sănătoasă și clară!