Recoltare Analize

Investigatii
Preturi
Recoltare venoasa 100 lei
Recoltare secretie plaga/escara 100 lei
Recoltare probe biologice ( urina si materii fecale ) 100 lei

Program 24/24h

Tarifele sunt valabile pentru Bucuresti, serviciile prestate in judetul Ilfov implicand o taxa aditionala.

Telefon: 0731 338 515

Lista completa cu servicii medicale la domiciliu

 

Analize Medicale la Domiciliu: Servicii Personalizate și Confortabil în Propria Locuință

În contextul unei vieți agitate și a priorităților zilnice, accesul la servicii medicale convenabile devine din ce în ce mai important.
Echipa Nicomed vine în întâmpinarea nevoilor tale cu o gamă variată de servicii, inclusiv analize medicale efectuate direct la tine acasă.

Beneficiile Analizelor Medicale la Domiciliu

Optând pentru analize medicale la domiciliu, ai parte de multiple avantaje. În primul rând, economisești timp și efort, evitând deplasările și așteptările în sălile de așteptare ale clinicilor și spitalelor. Poți programa analizele în funcție de programul tău, fără a perturba prea mult rutina zilnică.

Servicii Profesionale de la Echipa Clinicilor Nicomed

Echipa Nicomed aduce experiența și profesionalismul direct la tine acasă. Personalul nostru medical calificat și experimentat se asigură că analizele sunt efectuate corect și în condiții de maximă siguranță.
Fie că este vorba despre recoltarea de sânge pentru analize de laborator sau alte investigații medicale, echipa noastră te va îndruma și te va asista pe tot parcursul procesului.

Perfuzii la Domiciliu: O Opțiune Convenabilă

Pe lângă analizele medicale, Nicomed oferă și servicii de perfuzii la domiciliu. Pentru pacienții care necesită tratamente medicale regulate sau administrarea de medicamente intravenoase, această opțiune reprezintă o alternativă comodă și eficientă.
Echipa noastră se asigură că perfuziile sunt administrate în condiții optime, oferind pacienților o îngrijire completă și personalizată.

Analizele medicale la domiciliu reprezintă o soluție modernă și convenabilă pentru îngrijirea sănătății tale. Cu serviciile profesionale oferite de echipa Nicomed, ai posibilitatea să beneficiezi de analize precise și de perfuzii la domiciliu, fără a fi nevoie să te deplasezi. Alege să investești în sănătatea ta și contactează-ne pentru programarea analizelor și a perfuziilor la domiciliu!