Perfuzii la domiciliu

Investigatii
Preturi
Perfuzii la Perfuzie medicatie 250 ml 200 lei
Perfuzie medicatie 500 ml 250 lei
Perfuzie hidratare si mineralizare 250 lei
Perfuzie antimahmureala 250 lei

Program 24/24h

Tarifele sunt valabile pentru Bucuresti, serviciile prestate in judetul Ilfov implicand o taxa aditionala.

Telefon: 0731 338 515

Lista completa cu servicii medicale la domiciliu
Perfuziile la domiciliu – o soluție modernă și convenabilă pentru îngrijirea sănătății tale cu Echipa Clinicilor Nicomed

Perfuziile la domiciliu au devenit o soluție tot mai căutată în rândul celor care au nevoie de tratamente medicale regulate. Această modalitate de îngrijire oferă o alternativă comodă și eficientă pentru administrarea medicamentelor și tratamentelor, eliminând necesitatea de a merge la clinici sau spitale. Pe lângă perfuzii, serviciul de injecții la domiciliu reprezintă o altă opțiune la care apelează cei care necesită administrarea de medicamente prin această metodă.

Beneficiile acestui serviciu sunt evidente: elimină stresul și inconveniența deplasărilor și așteptărilor la unitățile medicale, oferind posibilitatea de a-ți organiza mai bine timpul și de a-ți desfășura activitățile zilnice fără întreruperi.
Mai mult decât atât, perfuziile la domiciliu asigură confidențialitatea, oferind pacienților posibilitatea de a primi îngrijirea medicală în intimitatea propriei locuințe, fără a fi expuși privirilor străine.

Echipa de specialiști medicali care livrează perfuziile și injecțiile la domiciliu se asigură că pacienții primesc tratamentul adecvat și în condiții de siguranță. Aceștia pot oferi și suport suplimentar, inclusiv îngrijire personalizată și monitorizare atentă a stării de sănătate.

Perfuziile la domiciliu reprezintă o alternativă convenabilă și eficientă pentru cei care necesită tratamente medicale regulate. Apelează cu încredere la serviciile Clinicilor Nicomed și vei primi îngrijirea necesară direct la tine acasă, fără griji și fără a fi nevoie să te deplasezi în alte locații, evitând cozile.

Alege să investești în sănătatea ta și contactează-ne pentru programarea analizelor și a perfuziilor la domiciliu!