Injecții la domiciliu

Investigatii
Preturi
Injectii la domiciliuInjectia intradermica 70 lei
Injectia subcutanata 70 lei
Injectia intravenoasa 90 lei
Injectia intramusculara 70 lei
Testare sensibilitate antibiotic 60 lei
Administrare Vaccin 70 lei

Program 24/24h

Tarifele sunt valabile pentru Bucuresti, serviciile prestate in judetul Ilfov implicand o taxa aditionala.

Telefon: 0731 338 515

Lista completa cu servicii medicale la domiciliu
Injecții la domiciliu – servicii medicale de calitate, direct la tine acasă

În ultima vreme, tot mai multe persoane apelează la serviciile de injecții și perfuzii administrate la domiciliu, oferind o alternativă convenabilă și eficientă pentru primirea tratamentelor necesare, fară a fi nevoie să se deplaseze la clinici sau spitale.

Aceste proceduri sunt potrivite pentru o gamă largă de tratamente, incluzând terapii cronice sau periodice, administrarea de vaccinuri sau medicamente cu regim special care necesită perfuzii la domiciliu.

Personalul medical dedicat care efectuează aceste injecții și perfuzii la domiciliu este instruit să ofere îngrijire de înaltă calitate, punând întotdeauna siguranța pacientului pe primul loc.

Echipa de la Nicomed oferă servicii complete de injecții și perfuzii la domiciliu în Ilfov și București, eliminând astfel necesitatea deplasării la o unitate medicală și economisind timp prețios pentru pacienți. Această soluție oferă un plus de confort și siguranță, evitând aglomerația și așteptarea la cabinetul medical.

Injecții la domiciliu în București – un plus de confort și libertate pentru pacienți

Alegând aceste servicii la domiciliu, pacienții pot evita stresul asociat deplasărilor la cabinetul medical și se pot simți mai confortabil în propriul lor mediu. Personalul medical se poate concentra mai bine asupra nevoilor pacientului, oferindu-i îngrijire personalizată și atentă.
Pentru persoanele cu mobilitate redusă, persoanele vârstnice sau cei cu afecțiuni cronice, serviciile de injecții și perfuzii la domiciliu reprezintă o soluție convenabilă și sigură, asigurându-le o îngrijire de calitate chiar la ei acasă.

Apelează cu încredere la echipa Clinicii Nicomed pentru a beneficia de servicii medicale de calitate la tine acasă. Oferim garanția unei îngrijiri complete și sigure, fară a fi necesară deplasarea la o unitate medicală, pentru pacienții din București și Ilfov.