Scoatere Fire Operație

Investigatii
Preturi
Suprimare fire de sutura 250 lei
Suprimare capse de sutura 250 lei

Program 24/24h

Tarifele sunt valabile pentru Bucuresti, serviciile prestate in judetul Ilfov implicand o taxa aditionala.Tehnica de introducere a unor substante medicamentoase in tesuturile organismului, pe diferite cai( intramuscular, intravenos, subcutanat, etc.).

Tarifele sunt valabile pentru Bucuresti, serviciile prestate in judetul Ilfov implicand o taxa aditionala.

Telefon: 0731 338 515

Lista completa cu servicii medicale la domiciliu
Scoatere Fire Operație: Îngrijire Profesională Asigurată de Echipa Clinicilor Nicomed

Scoaterea firelor după o intervenție chirurgicală este o etapă esențială în procesul de recuperare a pacientului. Această procedură necesită atenție deosebită și competență medicală pentru a asigura o recuperare eficientă și lipsită de complicații. În acest context, echipa Nicomed se distinge prin oferirea unei îngrijiri specializate și sigure, punând accent pe igienă, siguranță și comunicare eficientă.
La Nicomed, înțelegem importanța unei îngrijiri de calitate în timpul scoaterii firelor. Personalul nostru experimentat și instruit se dedică fiecărui pacient, asigurându-se că procedura se desfășoară într-un mod profesionist și confortabil. Comunicarea clară și empatia sunt principii fundamentale ale serviciilor noastre, permițând pacienților să se simtă în siguranță și înțeleși pe tot parcursul procesului.

Pe lângă expertiza în scoaterea firelor, Nicomed oferă o gamă variată de servicii medicale în București și Ilfov. De la recoltarea de analize până la perfuzii și injecții la domiciliu, ne străduim să acoperim toate nevoile pacienților noștri pentru a-și menține sănătatea în confortul propriei case.

Alegerea unei îngrijiri specializate și sigure pentru scoaterea firelor după intervenția chirurgicală este crucială pentru o recuperare eficientă și fără complicații. Echipa Nicomed este aici pentru a oferi această îngrijire de calitate, garantând că fiecare pacient primește atenția și profesionalismul de care are nevoie în această etapă critică a recuperării sale.

Apelează cu încredere la echipa Clinicilor Nicomed pentru a beneficia de servicii medicale de calitate la tine acasă. Oferim garanția unei îngrijiri complete și sigure, fară a fi necesară deplasarea la o unitate medicală, pentru pacienții din București și Ilfov.