Sondă urinară la domiciliu

Investigatii
Preturi
Montare sonda urinara 250 lei
Extragere sonda urinara 100 lei
Verificare sonda urinara 110 lei
Spalatura vezica urinara 150 lei
Spalatura vezica urinara prin perfuzie 280 lei

Program 24/24h

Tarifele sunt valabile pentru Bucuresti, serviciile prestate in judetul Ilfov implicand o taxa aditionala.

Telefon: 0731 338 515

Lista completa cu servicii medicale la domiciliu
Montare sondă urinară la domiciliu – serviciu realizat în confortul casei tale

Montarea unei sonde urinare la domiciliu poate fi o necesitate în multe situații medicale, reprezentând un pas esențial în tratamentul și gestionarea afecțiunilor urinare. Acest procedeu, care poate părea complicat pentru mulți, devine unul simplificat și confortabil atunci când este efectuat de profesioniștii de la Nicomed. Ne dedicăm resursele și expertiza pentru a oferi servicii medicale la domiciliu de înaltă calitate, garantând confortul și siguranța pacienților noștri.

Importanța montării unei sonde urinare la domiciliu

Schimbarea sondei urinare la domiciliu poate fi esențială pentru pacienții care necesită monitorizare constantă și tratament specializat. De exemplu, pacienții care primesc perfuzii la domiciliu pot avea nevoie de o sondă urinară pentru a elimina eficient lichidele în exces din organism. Aceasta nu doar că ajută la gestionarea afecțiunilor urinare, dar și la prevenirea complicațiilor și infecțiilor care pot apărea dacă procedura nu este efectuată corect.

Expertiza și dedicarea Nicomed

La Nicomed, înțelegem că fiecare pacient are nevoi unice și că fiecare procedură medicală trebuie adaptată în funcție de acestea. Echipa noastră de medici și asistenți medicali bine pregătiți se angajează să ofere îngrijire personalizată, punând accent pe atenție la detalii și competență în efectuarea montării și schimbării sondelor urinare.
Oferim nu doar un serviciu medical, ci și o experiență pozitivă pentru pacienții noștri. Confortul, siguranța și satisfacția pacienților sunt prioritățile noastre, iar feedback-ul lor pozitiv reprezintă cea mai bună recompensă pentru munca noastră.

Montarea unei sonde urinare la domiciliu poate fi o experiență mult mai ușoară și mai confortabilă atunci când este realizată de profesioniști. Cu Nicomed, pacienții pot fi siguri că vor beneficia de servicii de înaltă calitate, efectuate cu atenție și dedicare. Ne mândrim cu echipa noastră de specialiști care se străduiește să ofere îngrijire medicală la domiciliu într-un mod sigur, eficient și uman. Alegând Nicomed, alegeți calitatea, profesionalismul și încrederea în îngrijirea medicală la domiciliu.