Îngrijire plăgi la domiciliu

Investigatii
Preturi
Pansament postoperator 150 lei
Pansament plaga 150 lei
Pansament plaga infectata 150 lei
Recoltare probe biologice plaga infectata 100 lei

Tarifele sunt valabile pentru Bucuresti, serviciile prestate in judetul Ilfov implicand o taxa aditionala.

Telefon: 0731 338 515

Lista completa cu servicii medicale la domiciliu

Îngrijirea plăgilor la domiciliu – Calitate și profesionalism în București și Ilfov!

Plăgile pot apărea din diverse cauze și reprezintă leziuni traumatice ale țesuturilor. Indiferent de natura lor, îngrijirea corectă este esențială pentru o vindecare optimă. Echipa Nicomed vine în întâmpinarea nevoilor tale, oferind servicii specializate pentru îngrijirea plăgilor la domiciliu.Beneficiind de consultații și tratamente la domiciliu, poți avea parte de confortul propriului cămin în timp ce primești îngrijire de calitate. În timpul vizitei, vei fi ghidat prin procesul de tratament și vei primi un plan personalizat adaptat nevoilor tale specifice.

Asigurăm un mediu sigur și steril, respectând cele mai înalte standarde de igienă și siguranță.Alegând îngrijirea plăgilor la domiciliu cu Nicomed, te poți baza pe o abordare holistică și personalizată a tratamentului. Înțelegem că fiecare pacient este unic, iar plăgile lor necesită o atenție specială și tratament individualizat.Pentru fiecare vizită, echipa noastră vine pregătită cu echipamente moderne și materiale sterile de înaltă calitate. Astfel, garantăm nu doar eficiența tratamentului, dar și siguranța ta, reducând riscul de complicații și infecții.

Nicomed este partenerul tău de încredere pentru îngrijirea plăgilor la domiciliu în București și Ilfov. Cu o abordare atentă, profesionalism și dedicare, ne propunem să îți oferim servicii medicale de înaltă calitate, adaptate nevoilor tale, direct în confortul casei tale. Alege să îți îngrijești sănătatea cu Nicomed și beneficiază de o recuperare rapidă și eficientă!

În plus, pe lângă îngrijirea plăgilor, oferim o gamă variată de servicii medicale în București și Ilfov, inclusiv recoltare de analize, perfuzii și injecții la domiciliu.